Manda Samardžić

mag.logopedije

Stručna logopedska terapija

PODIJELITE SA PRIJATELJIMA

Manda Samardžić

Manda Samardžić, magistra logopedije

Pri izboru zanimanja niti u jednom trenutku nisam dvojila, željela sam biti logoped. Moj izbor bio je svima pomalo neuobičajen, jer mnogi ljudi niti dandanas ne znaju tko je i što točno radi logoped. Međutim, postaje sve poznatije i traženije zanimanje, zanimanje koja pruža pomoć djeci i odraslima s govorno-jezičnim poteškoćama.

Nakon završene opće gimnazije, 2008. godine upisala sam studij logopedije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Magistrirala sam 2014. godine. Tijekom studentskih dana volontirala sam u mnogim udrugama u koje su dolazila djeca s različitim poteškoćama, te radila kao pomoćnik u nastavi. Oduvijek sam osjećala potrebu za stalnim usavršavanjem. Stoga svoje fakultetsko obrazovanje nastojim kontinuirano dopunjavati praćenjem brojnih stručnih seminara, konferencija i radionica te kroz praktični rad. Nakon završenog pripravničkog staža u Osnovnoj školi Kajzerica,  polažem stručni ispit. Kratko radim posao stručnog suradnika logopeda u Osnovnoj školi Sesvetski Kraljevec. Taj je posao za mene bio veliki izazov i poticaj za daljne napredovanje. Tada sam uvidjela stvarne potrebe djece koja su integrirana u redovni sustav kao i poteškoće s kojima se učitelji susreću u redovnim školama. Trenutno radim u Osnovnoj školi Grigora Viteza u Zagrebu.

Ukoliko je vašem djetetu sam potrebna logopedska pomoć, spremna sam mu pomoći. Svakom djetetu je osiguran individualan pristup i način rada.


Dar govora dobili smo kako bismo otkrili, a ne skrivali naše misli.

Jose Saramago

Magic Japa
La La Land
Kazalište Šareni svijet