O Nama

Početna / O Nama

O Nama

O Nama

Radionica sreće je mjesto gdje ćete slaviti rođendane vaše djece, gdje ćete djecu dovesti na edukativne radionice ( robotika, mali znanstvenici), plesne radionice. Djeca će pohađati govorne vježbe, razne poduke, instrukcije, mjesto gdje će vaši klinci i klinceze učiti i naučiti strane jezike.
Radionica sreće je mjesto gdje će se susresti vaše potrebe, želje i naša stručnost.

PODIJELITE SA PRIJATELJIMA

Sam naziv Radionica sreće ukazuje da što god radimo, što god stvaramo, radi li se o proslavi rođendana, bilo da su vam potrebne instrukcije ili logopedske vježbe želimo da se osjećate ugodno i da se stvaraju pozitivne vibracije, energija stvaranja, energija sreće.Naš stručni tim kojeg čine isključivo ljudi koji žive svoja zvanja i želja im je da djeca uživaju u svakom provedenom trenutku s njima a samim time i u  Radionici sreće.

Prepustite nam organizaciju rođendana vašeg djeteta. U ponudi ćete pronaći poduži popis svih vrsta rođendana koje nudimo, ali jednako tako ukoliko vaše dijete želi nešto sasvim drugo ili kombinaciju različitih vrsta rođendana. Ništa lakše prilagodimo se svakom slavljeniku. Jer nema ništa ljepše od lica sretnog i zadovoljnog djeteta. A kada će biti sretniji nego na svoj rođendan. Tako da Radionica sreće stoji na raspolaganju svim vašim željama.Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja. Nazovite nas, pošaljite SMS pa vas povratno nazovemo ili putem naše stranice pošaljite nam  upit. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

Magic Japa
La La Land
Kazalište Šareni svijet