Znanost za djecu 6-11 godina

Početna / Radionice / Znanost za djecu 6-11 godina

Znanost za djecu 6-11 godina

Djeca rade pokuse samostalno, sa njima prilagođenom opremom i materijalima, druže se s djecom koja vole znanost, otkrivaju čuda prirode.
Upisi u tijeku

PODIJELITE SA PRIJATELJIMA

Cjelogodišnji program zabavnih znanstvenih radionica  baziran je na načelu iskustvenog učenja, a pokriva sva područja prirodnih znanosti. Tijekom jednog punog sata svaki tjedan dijete će upoznati osnove kemije za djecu.

 Svako dijete samostalno izvodi eksperimente koji su su pomno osmišljeni i tako strukturirani da vode dijete ka tome da samo uoči i oblikuje neku od zakonitosti prirode koju predstavljamo kroz eksperimente. Na taj način dijete uživa u samostalnom radu, razvija ljubav i interes za znanost i gradi pozitivnu sliku o sebi. Također, eksperimenti služe osnaživanju dječjih čula, obogaćivanju rječnika, a precizan rad laboratorijskom opremom potiče razvoj fine motorike, strpljenja, preciznosti i upornosti.

Ovakvi su programi usklađeni sa preporukama suvremenih obrazovnih autoriteta o važnosti ranog uvođenja znanstvene edukacije. Dijete možda neće naučiti formule, ali će sigurno razviti interes, ljubav i sjećati se ugodnih emocija tijekom zabavnih pokusa koje je samo izvodilo, kroz igru, smijeh i zabavu.

termin: utorak, 18,00h-19,00h

Cijena :200,00kn / mjesečno, 

U cijenu je uključen sav potrebni materijal koji se koristi tijekom pokusa. Svako dijete samostalno radi i uključen je u pripremu svakog pokusa.

Magic Japa
La La Land
Kazalište Šareni svijet